“Πως θα άλλαζε η ζωή μας άραγε εάν δημιουργούσαμε έναν ιό αγάπης που θα τον μεταφέραμε από άκρη σ’ άκρη;”

M’ένα single πιο επίκαιρο από ποτέ επιστρέφει μέσα στο καλοκαίρι η alternative ροκ μπάντα της αθηναϊκής σκηνής Perfect Faith με τίτλο Virus Of Love.

Εμπνευσμένοι από αυτή την πρωτόγνωρη και δύσκολη περίοδο της πανδημίας που διανύουμε, οι Perfect Faith ένιωσαν την ανάγκη να μεταφέρουν τα βιώματά τους με αισιοδοξία και χιούμορ. Αντλώντας δύναμη από τη μουσική τους θεωρούν ότι «είναι η μόνη διέξοδος για να συνεχίσουμε να ζούμε, να χαμογελάμε και να παλεύουμε για ένα καλύτερο αύριο».

Το νέο single θα περιλαμβάνεται στο νέο album “Critical Diversity”, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 2 Οκτωβρίου 2021, Διεθνή ημέρα μη βίας.

«Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να μπορέσουμε να κάνουμε ισχυρότερο το μήνυμά μας για έναν καλύτερο κόσμο. Γι’ αυτό και επιλέξαμε η κυκλοφορία του επερχόμενου τρίτου μας δίσκου να συνδεθεί με τη Διεθνή ημέρα μη βίας. Μια ημέρα με ιδιαίτερο συμβολισμό και σημασία», υπογραμμίζει ο  Γιώργος Κοντογεώργος, frontman της μπάντας.

To επόμενο χρονικό διάστημα και μέχρι την κυκλοφορία του τρίτου τους άλμπουμ με τίτλο “Critical Diversity”, οι Perfect Faith θα παρουσιάσουν μέσα από δράσεις και μηνύματα τον έντονα κοινωνικό χαρακτήρα των 18 καινούργιων τους κομματιών.

Παρακολουθήστε το video clip του νέου single εδώ

 

News